Beste leden,

Tijdens de nieuwjaarsborrel hebben we al aangekondigd dat er veel achter de schermen gebeurt, waarover we jullie nu eindelijk kunnen berichten! De website is live, er komt een ALV aan en - het allerbelangrijkste - we hebben vele samenwerkingen gevonden om mooie events te organiseren! Dus pak je agenda erbij en meld je snel aan.

Agenda

ALV & Masterclass Logistiek Vastgoed

Eén van de ultieme hoogvliegers van dit moment: logistiek vastgoed. Op 4 april 2019 zullen we vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd over de do's en dont's van logistiek vastgoed. Zo zullen zal Martine de Groene, lid van DWIRE en als asset en propertymanager werkzaam bij Montea, ons meenemen in de wereld van investeringen en beheer van logistiek vastgoed. Patricia Miltenburg, partner bij Lobel & Partners, zal ons bijpraten over de marktontwikkelingen en trends in het logistiek vastgoed. En om het compleet te maken, zal [voornaam] Versteijnen, [functie] bij Versteijnen Logistic Services, ons wijzer maken over de 'must haves' als gebruiker van logistiek vastgoed. Voorafgaand aan dit mooie event, zal een ALV gehouden worden, waarover nog een separaat bericht zal worden gestuurd. Klik hier voor meer informatie op de website en om je aan te melden.

Paleis Soestdijk

Op 7 mei 2019 zijn we te gast in - ja, je leest het goed - Paleis Soestdijk! De MeyerBergman Erfgoed Groep heeft in 2017 de tender gewonnen en zijn thans vol in ontwikkeling met de herbestemming en gebruik van Paleis Soestdijk. Karen Quist, voormalig lid van DWIRE en als legal counsel verbonden aan de MeyerBergman Erfgoed Groep, en Bart van den Berg, projectmanager bij de MeyerBergman Erfgoed Groep, zullen vertellen over de tender, de uiteindelijke acquisitie en de grootschalige herontwikkeling van Paleis Soestdijk. Mis niet hoe koninklijk vastgoed kan zijn! Klik hier voor meer informatie op de website en om je aan te melden. Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plaatsen.

Provada

Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert DWIRE in samenwerking met ARCADIS een kick-off voor het event in november. Je krijgt dan de kans om een kijkje te nemen achter de bouwschermen op Schiphol...... of iets anders........