Het bestuur is op zoek naar 4 leden die het leuk vinden om events te organiseren. De evenementencommissie organiseert circa 8 inhoudelijke evenementen per jaar. Vaste prik zijn doorgaans een nieuwjaarsborrel, bijeenkomst op de PROVADA, masterclass legal en najaarsevent. Verder leert de ervaring dat locatiebezoeken bij kantoren, bedrijven of projecten waar leden van de vereniging bij betrokken zijn, vaak goed bezocht worden. De evenementencommissie heeft veel vrijheid om events te organiseren. De taken van de commissie bestaan met name uit het bedenken van de inhoud en het doel van het event, het opstellen van het programma, het prikken van de datum, het regelen van de locatie en de catering, het budgetteren en het verzorgen van de communicatie omtrent het event. Gelet op de bereidheid van leden om events mede te organiseren en de wens van bedrijven om via onze vereniging meer exposure te krijgen, is de omvang van de werkzaamheden redelijk beperkt en vooral heel leuk! Marieloe is portefeuillehouder van de events en jullie eerste aanspreekpunt. Word je hier enthousiast van? Meld je dan snel aan door een mail te sturen aan info@dwire.nl!