De vereniging is op zoek naar 4 leden die het leuk vinden om zich bezig te houden met de marketing en communicatie van onze vereniging. Het doel van deze commissie is om DWIRE nog beter de kaart te zetten als platform voor vrouwelijke professionals die werkzaam zijn in het vastgoed. Daartoe kan gerekend worden het verslaan van events die zijn/worden georganiseerd via sociale media, het meedenken over communicatie naar de leden en het aantrekken van nieuwe leden. Jij als marketing en/of communicatie enthousiasteling zal hieraan wellicht nog vele andere onderwerpen kunnen toevoegen en wij zijn dan ook zeer benieuwd naar jouw ideeën! Saskia is portefeuillehouder van de marketing en communicatie en jullie eerste aanspreekpunt. Word je hier enthousiast van? Meld je dan snel aan door een mail te sturen aan info@dwire.nl!