Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dura Vermeer @ Provada

6 juni @ 11:00 - 13:30

Gratis

DWIRE meets EVA, het vrouwennetwerk van Dura Vermeer

Op donderdag 6 juni a.s. zijn wij tijdens de Provada door Dura Vermeer uitgenodigd voor een koffie, presentatie, lunch en nadere kennismaking. Dura Vermeer zal ons een masterclass geven over het innovatieve en state of the art Global Foods Innovation Centre van Unilever dat Dura Vermeer samen met Paul de Ruiter Architects heeft ontwikkeld en gerealiseerd. Duurzaamheid, gezondheid, flexibiliteit en o.a. circulariteit speelden een belangrijke rol bij de realisatie van dit gebouw. Begin dit jaar heeft dit gebouw dan ook maar liefst twee prestigieuze BREEAM Awards in de wacht gesleept.

Ook de dames van Dura Vermeer, aangesloten bij EVA, zullen bij deze bijeenkomst en de netwerklunch aanwezig zijn. EVA heeft als doel om vrouwen op management- en lijnfuncties binnen Dura Vermeer te behouden en aan te trekken en het aantal vrouwelijke topprofessionals te vergroten.

Het programma op donderdag 6 juni is als volgt:

11.00
Inloop met koffie

11:30
* Welkomstwoord DWIRE en Marieke Mentink namens Dura Vermeer (Marieke is directeur van Dura Vermeer Hengelo en in 2016 genomineerd voor de DWIRE Vastgoedvrouw award)
* Presentatie Paul de Ruiter van Paul de Ruiter Architects over het  Global Foods Innovation Centre (Paul is een architect die bekend staat om zijn duurzame, game changing architectuur. Geluk en de gezondheid van mensen staan bij zijn architectenbureau centraal bij het ontwerpen van gebouwen)

12:00
Netwerklunch

Meld je hieronder aan voor de bijeenkomst, de lunch of beide. Ook introducees zijn van harte welkom en kunnen zich eveneens aanmelden.

Dura Vermeer geeft ook 15 kaartjes aan DWIRE-leden voor de Provada weg! Wie hiervoor in aanmerking wil komen, geef dat aan bij je aanmelding voor dit event. Bij meer dan 15 aanmeldingen, zullen de kaartjes worden verloot.

Dura Vermeer heeft aangegeven dat de dames van DWIRE de gehele dag welkom zijn op hun stand voor het bijwonen van een van de andere activiteiten, dan wel gewoon voor een drankje.

We zien jullie graag op de Provada!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
11:00 - 13:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Dura Vermeer
Website:
www.duravermeer.nl

Locatie

RAI, Amsterdam, stand Dura Vermeer (Hal 12 stand 43)
Europaplein 24
Amsterdam,
+ Google Maps
Website:
www.provada.nl

RSVP

Ik meld me aan voor de bijeenkomst vanaf 11.00u
Ik meld me UITSLUITEND voor de lunch aan om 12.00u
Ik kom graag in aanmerking voor een toegangskaartje voor de Provada
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar: